Testen. Leren. Excel.
  
Gebruikersnaam Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
        

Help

Onze leermiddelen worden met behulp van de nieuwste web-based technologie├źn geleverd. Sommige gebruikers kunnen toegangsproblemen voor ons materiaal indien hun webbrowsers geen bijzondere add-ons bezitten of als hun add-ons moeten bijgewerkt worden. Ten minste moet uw browser over de Adobe Acrobat en Shockwave Flash add-ons beschikken. Deze pagina helpt u om deze toe te voegen.   

Kan geen PDF's openen
Als u niet in staat zijn om de PDF-documenten te openen die u in mijnEwB kunt downloaden, dan heeft u vrijwel zeker geen Adobe Lezer ge├»nstalleerd. Klik hier om die te downloaden en te installeren. Daarna moet u de browser opnieuw opstarten om de wijzigingen door te voeren.  
 

U kunt geen Excel spreadsheets openen?
Al onze spreadsheets worden opgeslagen als Excel 97-2003 Werkboek bestanden, wat betekent dat ze volledig zijn compatibel met oudere versies van Excel uit '97 af (inclusief 2007 en 2010). U kunt controleren welke versie u hebt door met uw cursor over het Excel-pictogram te zweven en te wachten op de pop-up box die moet verschijnen. U kunt het gratis Microsoft Excel 2007 proberen door hier te klikken.

Niet in staat om video's te bekijken
Onze video's worden gestreamd via Adobe Flash Player (een veel gebruikte mediaspeler add-on voor browsers) met behulp van Screencast. Als u problemen ondervindt bij het afspelen en bekijken, raden wij u aan de laatste versie van de Flash-player te installeren. Volg de volgende instructies (uninstall_flash_player.exe: 32bit / 64bit).