Testen. Leren. Excel.
  
Gebruikersnaam Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
        

Over Excel with Business
We komen van heel uiteenlopende, zakelijke achtergronden waaronder strategie, finance, educatie, en IT waardoor het voor ons mogelijk is om ongeëvenaarde service aan en focus op onze klanten te leveren.

Onze ervaringen hebben ons doen realiseren dat een aantal kritische succesfactoren in de zakelijke werkomgeving zowel slecht begrepen als slecht geleerd worden. De training en manier van doceren hebben onvoldoende focus en zijn te grootschalig om effectief te kunnen zijn. Onze verzameling aan websites biedt daarom syllabi en diagnostiek ontdaan van alle franjes om het leren aan te kunnen passen aan de individuele behoeften.


Het EwB team

Adam Lacey

Adam kwam bij het EwB team in oktober 2012 en kreeg het makkelijke baantje van het verkopen van EwB’s top cursussen. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Nottingham in Europese politicologie. Na zijn afstuderen werkte hij 3 jaar bij de autoclub Streetcar in London. Adam is een fervent tennisspeler, houdt van foute grappen en wij –soms- ook.

Marc Zao-Sanders

Marc zijn carrière begon in de strategie. Daarna paste hij die vaardigheden toe in een aantal kleine ondernemingen waaronder Pure Potential en accesprofessions.com. Hij werd steeds vaker geconfronteerd met de tekortkomingen in de basis aan zakelijke vaardigheden voor ‘op de werkvloer’ en wilde daar iets mee gaan doen. Zo is het idee van Excel with Business ontstaan in 2007. Marc is nu directeur bij EwB.

Adit Ruparel

Adit raakte betrokken bij EwB als stagiair in juli 2011 en is altijd op een of andere wijze betrokken gebleven. Hij kan ons maar niet loslaten, zelfs niet ondanks Adam’s foute grapjes. Na zijn studie te hebben afgerond is Adit fulltime bij ons komen werken als een van de verkopers.

Matt Gabriel

Matt komt uit Spanje en spreekt de Engelse, Spaanse en coderingstaal. Hij gebruikt met name de eerste en de laatste van deze drie om het functionele en esthetische plezier te ontwikkelen van de cursussen die je voor je ziet. Matt is gek op muziek en op het boeken van resultaat.

Ashika Pindolia

Ashi woont in Australië en werkt bij EwW downunder om de dienstverlening aan onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week, optimaal te houden. Ashi is gek op zon, zee en zand en de verhuizing van de UK naar Australië paste dus perfect bij haar. Ze is van oorsprong een gecertificeerd schoonheidsspecialiste, sportschool fanaticus en houdt ons altijd in beweging.

Meesh Nah

Mees voegde zich in eind 2012 bij het team als office manager nadat ze had besloten om buiten de haar bekende danswereld een kijkje te gaan nemen. Naast haar werk neemt ze graag de camera ter hand en trekt ze veel door Londen.

Benedict Laycock

Adam en Ben hebben samen met gewerkt bij Zipcar. Adam kon hem, nadat hun wegen waren gescheiden, niet langer missen en heeft hem met goede koffie verleid om bij het EwB sales team te komen. Samen verspreiden ze nu hun liefde voor Excel. Ben heeft geen moment spijt gehad van de overstap; hoewel hij zich wel afvraagt wat er met de goede koffie gebeurd is…

Paolo Lenotti

Paolo houdt het mediterrane spirit levendig vanuit Verona, Italië. Hij is voor EwB gaan werken in juni 2013 als Marketing Director, na zijn baan bij de Guardian News & Media. Hij is een marketing maestro met een speciaal talent voor getallen en droomt er van om in de voetsporen van Jack Donaghy te treden.

Benjamin Brown

Met een cum laude wiskunde diploma op zak, staat Ben Sam bij met raad en daad om onze websites er zo strak uit te laten zien en zo goed te laten functioneren. Hij speelt elektrische gitaar en bepaald niet onverdienstelijk. Ben is 1.85 m lang, gek op katten en nog gekker op pizza.

Punit Shah

Punit is bij het team gekomen in een spannende tijd voor EwB: de grote uitbreiding in 2012 en droeg toen zorg voor financiën en bedrijfsvoering. Hij heeft, net als Ben, wiskunde gestudeerd en samen kunnen zij daar oeverloos over praten. Punit brengt een breed scala aan werkervaring met zich mee (zijn eerste werkgever was een accountantskantoor in London). Hij is sportief, leest graag en heeft een passie voor spreadsheets.

Chris Littlewood PhD

Chris zijn eerste ervaring met Microsoft applicaties was als stagiair; bij het uitvoeren van experimenten op het gebied van deeltjesfysica in Geneve. Daarna heeft hij werkervaring opgedaan op het gebied van strategie en financiële planning in de railsector. Laverend tussen het bedrijfsleven en de overheid kwam hij iedere keer weer tegen dat dezelfde basis vaardigheden het verschil maakten in het presenteren van onderzoek en analyses. Chris is verantwoordelijk voor de continue verbetering van onze cursussen.

Sam Relleen

Sam is onze inwonende IT expert met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen en managen van websites. Op dit moment draagt hij zorg voor onze portfolio van websites met 6 cursussen en in 5 verschillende talen. Recentelijk heeft hij onze Web Ontwerpen cursus gerealiseerd, waarbij hij veel van de teksten van onze schrijvers geëdit heeft en er zelf nog wat briljant spul aan toegevoegd heeft.

Chris Paterson

Met een interesse in techniek voor zolang als dat hij zich kan heugen, is Chris –onze andere IT expert- gegroeid van het bouwen van zijn eigen computers naar het realiseren van grote, complexe telefoonnetwerken. Hij heeft Economie & Management gestudeerd in Oxford, is laaiend enthousiast over het ontwikkelen van online leersystemen en is gek op het zoeken en vinden van de beste manieren om diensten te verlenen aan onze klanten.

Simon Hurst

Simon is een accountant (van oorsprong) en houdt zich al meer dan 26 jaar bezig met computer software. Al deze tijd al verzorgt hij een scala aan trainingen voor professionals op alle niveau’s. Zijn expertise ligt bij de voornaamste Microsoft applicaties: Access, Word, Powerpoint en Excel. Hij wordt hierover ook regelmatig gevraagd als spreker op conferenties. Hij is ook een veelschrijver en is betrokken bij ieder van onze Microsoft cursussen.

Jack Marshall

Jack en Ben (Laycock) kennen elkaar van school, daarna waren ze samen werkzaam in Londen en nodigde Jack zichzelf vaak uit voor eten en nam de kans met beide handen aan toen hij voor EwB kon gaan werken. En het EwB is blij met zijn snelle humor, zijn kennis van verkopen en nog belangrijker: zijn internationale contacten. Ben is afgestudeerd in Media, Marketing en Management aan de Sheffield Hallam universiteit en heeft hiervoor in marketing & slaes functies gewerkt.

Victoria Smith

Victoria is onze nieuw Office Manager en draagt er zorg voor dat de plek waar we veel van onze tijd doorbrengen zo goed georganiseerd is, er mooi uitziet en onze productiviteit nog verder verhoogt. Victoria laat ons, bewust en onbewust, vaak lachen en soms zelfs dansen. Daarnaast is zij ook actief voor accessprofessions.com, een liefdadigheidsinstelling die minder bevoordeelde studenten koppelt aan kansen op universiteiten, bij werkgevers en andere mogelijkheden.

Katie Sidell

Katie is het EwB team komen versterken als Senior Account Manager aan het eind van 2013 toen zij verhuisde van Chicago naar Londen. Ze vindt het fantastisch om in Engeland te wonen en om Engels te leren spreken – op de manier waarop het bedoelt is… Naast het managen van de EwB relaties, managet zij ook de relatie met haarzelf middels yoga. Katie’s vorige baan was bij een organisatie die online groupons verkocht (al zeggen we niet welke).

Vinit Patel

Vinit voegde zich al in het prille begin bij Marc en Chris, kort na het ontstaan van EwB, en nog voordat hij zijn studie Economie had afgerond. Hij heeft een stempel gezet op bijna ieder deel van de onderneming, voortbouwend op zijn grote rijkdom aan ervaring bij oa Bank of Scotland en Deloitte. Vinit is nu verantwoordelijk voor financiën en bedrijfsvoering. Als hij niet hard aan het werk is, houdt Vin er van om indrukwekkend lange afstanden hard te lopen voor het goede doel.

Luke Revel-Burroughes

Luke is in april 2012 voor EwB gaan werken als Customer Services Manager en draagt zeer wezenlijk bij aan het grote succes van ons bedrijf. Zijn zelf uitgeroepen intermenselijke vaardigheden zorgen er voor dat hij de perfecte persoon is om onze grote cliëntenportfolio te bedienen. Hij zet zijn graad in filosofie en psychologie om mensen hun gedachten te kunnen lezen en menig metafysisch dilemma op te lossen.