smartphone reparatie Amersfoort

Beste smartphone reparatie Amersfoort Fixpunt

Ga voor de beste smartphone reparatie Amersfoort naar Fixpunt

Mijn ervaring met smartphone reparatie Amersfoort

Een tijdje geleden was mijn iPhone 6s kapot gegaan. Opeens ging hij niet meer aan. Zelf woon ik toevallig dichtbij Fixpunt en ik wist dat je online eigenlijk een afspraak moest maken. Toen ik binnen kwam vroegen ze of ik online een afspraak had gemaakt. Toen heb ik uitgelegd dat mijn telefoon ineens uitviel en daardoor geen afspraak kon maken. Toevallig had Fixpunt over een half uurtje een plekje vrij en kon ik mijn telefoon ophalen en aan het einde van de dag weer ophalen. Toen ik mijn telefoon weer op had gehaald werkte die nog beter dan wanneer ik hem had gebracht. Ze hadden hem blijkbaar ook schoon en leeg gemaakt waardoor die weer sneller werkt. De service van Fixpunt is echt top. Ze doen er alles aan om de klant tevreden te maken en dat merk je in alles. Ik zal zeker vaker mijn telefoon hier laten maken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over smartphone reparatie Amersfoort? Neem dan een kijkje op de website van Fixpunt en vind daar veel meer informatie over wat ze allemaal doen en alle tarieven voor de reparaties.