escape room Overijssel

De beste escape room Overijssel

Als u op zoek bent naar de beste escape room Overijssel, dan ben je bij ons op het goede adres. Dit is de grootste en meest spannende escape room die je kunt vinden. Als u interesse heeft in één van onze kamers, neem dan even contact op via de website.

Mijn ervaring met Escape Room Deventer

Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Toen ik voor mijn collega’s een teamuitje moest gaan organiseren kwam ik al snel bij het idee om een escape room te gaan doen. Toen ik een beetje rond ging kijken op het internet of er wat leuke escape rooms in de buurt zaten, kwam ik Escape Room Deventer tegen. Ik ging een beetje op de website kijken en het zag er allemaal goed. Toen zag ik dat we met 8 mensen in een kamer konden en wij waren precies met ons 8en. Ik had meteen de kamer ‘’Agatha’’’geboekt. Die leek mij het wel het leukst. Toen we daar aankwamen werden wij erg goed ontvangen en we hebben een erg leuke tijd gehad. Escape Room Deventer is de perfecte oplossing voor een teamuitje.

Interesse?

Neem bij interesse even contact op via de website.