Hoe maak je een blijvende indruk met Neon Signage?

Als je ooit een neon teken of logo hebt gezien, weet je hoe opvallend en gedenkwaardig ze kunnen zijn. Neon signs staan bekend om hun unieke vermogen om op te vallen in de nachtelijke hemel, en voegen een onverwachte vleug kleur en helderheid toe die de aandacht kan trekken naar elk bedrijf. Maar hoe maak je een neonlogo of -teken? Laten we eens kijken naar de creatieve mogelijkheden van neonreclame voor uw bedrijf. 

Neon

Ontwerpmogelijkheden voor neonreclame 

Neon signs zijn er in alle vormen en maten, van een individuele letter of cijfer tot een hele zin of logo. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, omdat elk bord specifiek wordt aangepast aan wat u wilt laten zien. Bij het ontwerpen van uw teken, moet u rekening houden met de kleuren die u wilt gebruiken – neonlichten zijn er in veel verschillende kleuren, dus er zijn tal van opties beschikbaar. Denk ook aan de grootte en de vorm van de letters – terwijl sommige borden er beter uitzien met dunne lettertypes, kunnen andere beter lezen als er dikkere lettertypes worden gebruikt. Tot slot moet u beslissen waar uw bord zal worden geplaatst (binnen of buiten), omdat dit zal bepalen welk type materiaal moet worden gebruikt.  

Bij het maken van een neonlogo voor uw bedrijf is het belangrijk ervoor te zorgen dat het de waarden en boodschap van uw bedrijf nauwkeurig weergeeft. Zorg er daarom voor dat de gebruikte kleuren overeenkomen met die van uw merkidentiteit en dat alle gebruikte woorden de missie van uw bedrijf duidelijk en beknopt weergeven. Bovendien, als u iets echt unieks wilt creëren, overweeg dan om beeldmateriaal in uw ontwerp te verwerken – dit kan van alles zijn, van een eenvoudig abstract ontwerpelement tot een afbeelding van uw product of dienst die door uw bedrijf wordt aangeboden. 

Installatieproces 

Zodra u uw bord heeft ontworpen en besteld bij een gerenommeerde leverancier als Metric Marketing Solutions , is het tijd voor de installatie! Afhankelijk van waar u hebt besloten dit bord te plaatsen (binnen of buiten), zijn er verschillende processen betrokken bij het correct opstellen van de lichten, zodat ze veilig blijven en toch maximale zichtbaarheid bieden wanneer ze ’s nachts branden. Voor buiteninstallaties moet u eerst de plaatselijke autoriteiten raadplegen, omdat sommige steden voorschriften hebben voor bewegwijzering in de openbare ruimte.  Maar nadat de installatie is voltooid – leun achterover en geniet! 

Het creëren van aangepaste neon bewegwijzering voor bedrijfslogo’s kan bedrijven helpen zich te onderscheiden van concurrenten en sneller de aandacht van potentiële klanten trekken dan conventionele methoden zoals gedrukte advertenties of digitale banners. Met de juiste planning en overweging in acht genomen tijdens zowel de ontwerp- als de installatiefase – kunnen bedrijven blijvende indrukken creëren met neonreclame die hun winkelpui zal opfleuren en meer klanten door hun deuren zal brengen! Met de hulp van Metric Marketing Solutions langs de hele weg – kunnen bedrijven gemakkelijk succes boeken met het maken van unieke aangepaste neon logo’s voor klanten overal!