logo HostedXL

Wilt u meer informatie over HostedXL

Wilt u meer informatie over HostedXL? HostedXL is een bedrijf dat betrouwbare en professionele cloud diensten. Die geschikt zijn voor de zakelijke markt. Daarnaast bieden we ICT, beveiliging, telefonie en internet aan. HostedXL biedt ict aan aan onder meer retail, handel, industrie, onderwijs, overheid en zakelijk dienstverkening. Er zijn u veel tevreden klanten voor geweest. De referenties kunt u op de website zien. Wilt u dit nou ook ervaren? Neemt u dan contact op met dit bedrijf door te bellen, door te mailen, door te whatsappen, en door het contactformulier in te vullen op de website. Dan horen wij snel van u. Bovendien hopen we dat we u goed kunnen helpen en u tevreden bent. 

mobiel-werken-duurzaamheid

Mijn ervaring met HostedXL

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg positief. Ik ben voor een poosje terug bij dit bedrijf geweest voor clouddiensten voor mijn eigen bedrijf. Ik heb zelf een marketingbureau en vindt het belangrijk dat ik deze documenten altijd bij kan. Of als mijn computer kapot gaat. Dan wil ik niet tegen de klanten moeten zeggen dat ik hun gegevens en bestanden kwijt ben waar lang aan gewerkt is. Dit is daarin tegen een hartstikke goede cloud dienst. Het is veilig, betrouwbaar en duidelijk. Dit scheelt mij ook weer een hoop gezeur. En als bedrijf zijnde vind ik dat je je dingen op orde moet hebben. Daarom heb ik voor dit bedrijf gekozen. Ik vind dit bedrijf zeker een aanrader. Het personeel is vriendelijk en houdt zich aan de afspraken.