logo

Zeer goed geholpen door een letselschadeadvocaat in Apeldoorn

Ik liep een aantal dagen geleden samen met mijn vrouw in een park bij ons in de buurt. tijdens onze wandeling kwam er een hond naar mij toe rennen die mij vervolgens beet. Door de beet  van de hond moest ik naar het ziekenhuis en kon ik niet meer werken. Daarom leek het mij ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar letselschadeadvocaat Apeldoorn om een goede advocaat bij mij in de buurt te vinden die mij kon helpen bij het verkrijgen van een vergoeding. 

Terecht gekomen op de website van Amadeos

Toen ik samen met mijn vrouw op het internet op zoek ging naar letselschadeadvocaat Apeldoorn kreeg ik erg veel zoekresultaten van advocatenkantoren bij mij in de buurt. Nadat We een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Amadeos. De website van dit advocatenbureau is erg goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is ook zeer veel informatie te vinden over de verschillende soorten letsel dat je op kunt lopen. Ook is er erg veel informatie te vinden over het oplopen van letsel door een honden bet. Na het lezen van de informatie esbl en we om contact met het advocatenbureau op te nemen voor een kenniismkaningsgepsrek. 

oscar-hijink

Het kennismakingsgesprek met een van de advocaten van Amadeos

We werden erg vriendelijk door een secretaresse te woord gestaan. Ook konden we al erg snel terecht voor een gesprek met een van de advocaten. Tijdens het gesprek hebben wij de situatie uitgelegd en besloten we om een advocaat in te huren voor het verkrijgen van een vergoeding.