rondomwerk

Zeer goede loopbaanbegeleiding bij Random Werk

Mijn moeder is sinds een aantal jaar de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Een van haar werknemers werkte echter een stuk minder goed dan dat hij in het begin deed. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat loopbaanbegeleiding aanbiedt. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Random Werk

Een zeer goede en voerizctleijke website

De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Het bedrijf beschikt onder andere over een plaatingsperentage van 73%. Op de website staat onder andere ook vermeld dat het bedrijf een loopbaanbegeleiding aanbiedt dat past als een handschoen. Dit houd in dat de werknemer na het intakegesprek een aantal testen af zal leggen waar de rest van de gesprekken op gebaseerd zullen zijn. Dit sprak mijn moeder erg aan waardoor ze besloot om contact met echte bedrijf op te nemen voor een intake gesprek. 

loopbaanbegeleiding

Zeer goed geholpen door Random Werk

Toen mijn moeder contact opnemen Met Random Werk werd zij erg vriendelijk te woord gestaan. Ook kan ze erg snel terecht voor het intake gesprek. Nadat haar werknemer een aantal testen had afgelegd en een aantal gesprekken had gehad besloten ze voor haar werknemer op zoek te gaan naar een andere baan. Een aantal weken later hadden ze een andere baan gevonden voor haar werknemer waar hij het erg naar zijn zin had. Daarom zijn we allebei erg tevreden over Random Werk.