Logo-Heylo

Zeer tevreden over administratiekantoor Heylo

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Een aantal maanden geleden ging ik op het internet op zoek naar een goed administratiekantoor dat zich kon ontfermen over mijn boekhouding. Nadat ik een tijdje had gezocht kwam ik terecht op de website van administratiekantoor Heylo

Een zeer goede en overzichtelijke website 

De website van administratiekantoor heylo is erg goed en zeer overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van deze informatie besloot ik zelf om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek werd ik erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. De diensten die het administratiekantoor te bieden heeft spraken mij erg aan waardoor ik besloot om dit bedrijf in te huren voor mijn administratie. 

financiële-samenwerking

Zeer tevreden met de boekhouder van Heylo

Sinds dat ik een boekhouder van Heylo heb ingehuurd scheelt de boekhouding enorm veel tijd. Deze tijd kan ik nu vervolgens weer steken in het uitbreiden van mijn bedrijf, Daarom ben ik ook zeer tevreden over Heylo.