123oudijzerprijs.nl

123oudijzerprijs.nl Om een beetje bij te verdienen

Oud ijzer is een goede manier om jouw rommel om te zetten tot iets wat nog een beetje geld oplevert. Veel mensen hebben wel eens een oude fiets die alleen nog maar in de weg staat of een bed waar je niks meer mee doet. Veel mensen kiezen ervoor om deze naar de stort te brengen en hier dan geld voor te betalen om het af te mogen leveren, maar dit is helemaal niet nodig. Je kunt er zelfs nog een beetje geld mee verdienen. Zo kun je weer een keertje lekker uiteten van een aantal fietsen. Je kunt namelijk jouw oud ijzer inleveren bij 123oudijzerprijs.nl.

123oudijzerprijs.nl

Andere metalen

De fietsen van tegenwoordig zijn allemaal aluminium. Aluminium is meer waard dan oud ijzer en daarom kun je ook veel terugkrijgen voor een fiets. Door alle frames mee te nemen en de wielen kun je al gauw een tientje krijgen per fiets. Als je er dus een aantal hebt telt dit al snel op. Het maakt niet uit of het frame gebroken is of de wielen niet meer recht zijn. Deze worden toch gerecycled. Zo krijg je wat terug voor jouw rommel en zorgt 123oudijzerprijs.nl ervoor dat het wordt gerecycled en weer gebruikt kan worden als nieuw. Zo ben je niet alleen jouw eigen portemonnee aan het vullen, maar ook goed bezig voor het milieu.

Lijst van prijzen

Om te weten hoeveel je krijgt voor jouw metaal kun je op de website van 123oudijzerprijs.nl een lijst zien van alle verschillende metalen en de prijs per kilo die ze willen betalen. Ook kun je meteen berekenen hoeveel je in totaal krijgt voor alles wat je hebt. Je hoeft alleen de juiste kilo’s in te vullen bij het metaal en het totaal wordt automatisch berekend.