telefoonreparatie Aalsmeer

Bent u op zoek naar telefoonreparatie Aalsmeer? Neemt u dan contact op met GSM DOC

Bent u aan het kijken voor telefoonreparatie Aalsmeer? Neemt u dan contact op met GSM DOC.  Bij GSM DOC krijgt u te maken met personeel dat heel erg vriendelijk en vakkundig is. Ook zijn ze gemotiveerd om het u naar wens te maken. Het personeel bespreekt van te voren met u wat er moet gebeuren en wat dat gaat kosten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest. Wilt u dit nou ook proberen? Neemt u dan contact op met GSM DOC.

Mijn ervaring met GSM DOC

Mijn ervaring met GSM DOC is heel erg positief. Ik heb voor 2 weken terug mijn iPhone scherm laten maken. Ik vond dit erg goedkoop en snel gemaakt. Ik ben ook heel erg tevreden over het personeel. Ze waren erg beleefd en vriendelijk. Toen ik binnenkwam werd ik al vriendelijk begroet. De prijs vond ik ook erg scherp voor wat ik kreeg. Ik was in de tussentijd gewoon naar wat winkels gegaan. en voor ik het doorhad kon ik mijn telefoon alweer heel ophalen.