iPhone reparatie Delft

Een goede tip voor iPhone reparatie in Delft

Mijn zusje had een aantal dagen geleden ahr iPhone laten vallen waardoor het scherm was gebarsten en het geluid het niet meer goed deed. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar iPhone reparatie Delft om een goede telefoon zaak bij ons in de buurt te vinden. 

Erg goede service bij Telgefixt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie kregen we erg veel zoekresultaten van veel verschillende telefoonzaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest en een atnl websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van telgefixt. De website van het bedrijf is erg overzichtelijk en het bedrijf biedt een erg goede service aan. De reparaties worden uitgevoerd door deskundige monteurs en er worden alleen maar originele onderdelen gebruikt. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen.

Een voordelige en goede reparatie 

In de winkel werden we erg vriendelijk geholpen door een van de deskundige monteurs. De telefoon van mijn zusje werd erg snel een voor een voordelige prijs gemaakt. De telefoon werkte na de reparatie weer perfect. Daarom zijn we ook erg tevreden over Telgefixt.