museum Ruurlo

Een bezoek aan een erg mooi museum in Ruurlo

Mijn vriend is een erg grote liefhebber van kunst. Het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met hem een bezoek te brengen aan een museum bij ons in de buurt. Daarom besloten we ook om samen op het internet op zoek te gaan naar museum Ruurlo om samen een mooi museum te bezichtigen. 

Veel websites bezocht en met elkaar vergeleken

Toen we op het internet op zoek gingen naar museum Ruurlo kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van het Lalique museum in Doetinchem. De website van dit museum is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstwerken die het museum tentoonstelt. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het museum aanbiedt.

Een erg leuke dag 

We hadden uiteindelijk samen gekozen voor het prosecco arrangement met een luxe lunch. We hebben samen een erg leuke dag gehad en het museum stelt ook erg mooi kunst tentoon. De lunch was ook erg lekker kortom we zijn erg tevreden over het Lalique museum.